Etoro

Hvor god er eToro? Hvad koster det, og hvordan fungerer denne populære platform? Deltag i vores anmeldelse af eToro (Danmark), hvor vi fokuserer på kryptovalutaer, men vi berører også andre typer værdipapirer. eToro er en af ​​de største og mest populære handelsplatforme for kryptovalutaer og andre værdipapirer i verden. En utrolig enkel brugergrænseflade og evnen til at tilføje en social dimension til din kryptohandel har gjort eToro utrolig populær blandt offentligheden. Nysgerrig? Lad os tage et kig på denne interessante platform!

Bedst i Test
Etoro
9.6

Få investeringsideer fra 30 millioner brugere!

eToro er en førende platform, der samler investorer fra hele verden, samlet i en slags fællesskab. Her finder du mange forskellige værktøjer, du kan bruge til at gøre din investeringsoplevelse i Danmark endnu bedre. 

Guide til kryptoudveksling: eToro

Når du begynder at investere i kryptovaluta, er det vigtigt, at du finder en god børs, som du synes fungerer godt til dine behov. Det er ikke altid så nemt at finde den perfekte børs i Danmark, og vi har derfor forsøgt at gøre jobbet lidt nemmere for dig.

Vi har lavet en lille anmeldelse af eToro, så du ikke selv skal teste den. Vi deler vores eToro-erfaringer med dig, så du selv kan vurdere, om dette er kryptobørsen for dig. Det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvad du selv har brug for, og hvad du selv ønsker af en kryptobørs.

Der findes mange gode kryptobørser derude, og det nytter derfor ikke noget at gå efter den første og bedste. Gå efter den, der passer til dig, dine ønsker og dine behov. eToro er en førende platform, der samler investorer fra hele verden, samlet i en slags fællesskab. Her finder du mange forskellige værktøjer, du kan bruge til at gøre din investeringsoplevelse i Danmark endnu bedre.

Vi vil gennemgå og forklare nogle af disse værktøjer, give dig nogle fordele og ulemper ved kryptoudvekslingen og en trin-for-trin guide til, hvordan du bruger platformen.

Sådan bruger du eToro

At bruge eToro i Danmark er meget nemt, men det kan stadig være godt med en lille guide til, hvordan du bruger platformen bedst muligt. Vi har derfor lavet en lille trin-for-trin guide til, hvordan du opretter en profil med eToro, og hvordan du kan foretage din første investering med denne platform.

Trin 1: Registrering

Det allerførste du skal gøre er at gå til eToros hjemmeside. Dette er en hjemmeside, der er nem at bruge og derfor burde være nem for dig at finde. I højre hjørne vil du se en knap, der siger ”registrer”.

Klik på denne knap og vælg et brugernavn. Indtast derefter din e-mailadresse og vælg en sikker adgangskode. Her er det en god idé at vælge en anden adgangskode end den, du kan lide at bruge på andre platforme. På den måde er du mere sikker mod hackere og svindel.

Du skal derefter acceptere vilkårene og betingelserne. Når du har accepteret vilkårene og betingelserne, skal du klikke på ”menu” og derefter ”udfylde profilen”. Her vil du nu bekræfte din profil.

Trin 2: Bekræft profilen

For at bekræfte eller bekræfte din profil skal du besvare et par spørgsmål. Du skal svare på disse spørgsmål både for at platformen beskytter dig mod svindel, men også for at de forstår hvilket niveau du er på. Dine svar på disse spørgsmål bestemmer det maksimale beløb, du kan investere for. Disse spørgsmål kan du besvare igen senere, når du er på et højere niveau, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at kunne investere for flere penge. Grunden til, at de gør dette, er for at du kan være så sikker som muligt, når du investerer med eToro.

Når du bekræfter din profil, skal du også bekræfte din identitet. Det er også vigtigt, at du besvarer disse spørgsmål ærligt, da du vil blive bedt om at bevise det senere. Du bliver for eksempel bedt om at indtaste din adresse i Danmark eller i udlandet, og så er det vigtigt, at det er den samme adresse, som du modtager post til. For at bekræfte din adresse skal du indsende et billede af en regning eller et andet dokument med både din adresse og navn på.

Efter du har bekræftet din profil, vil du se, hvilke funktioner du har adgang til. Det er for eksempel ikke alle, der ønsker at have adgang til at investere med gearing i Danmark, men det skyldes simpelthen, at eToro mener, at det er bedre, at du venter med at bruge denne funktion, indtil du er lidt mere drevet af kryptoinvestering.

Trin 3: Indskud og køb

Når du har gennemført bekræftelsen, er det tid til at foretage din første indbetaling. Dette er også en simpel proces, men vi guider dig selvfølgelig igennem det. Start med at klikke på indbetaling eller indbetaling, hvis du har hjemmesiden på engelsk. Når du skal indbetale et beløb, skal du vælge en betalingsmetode. Alle betalingsmetoder er godkendt, og du behøver ikke være bange for svindel. Du kan nemt indtaste det beløb, du vil overføre, og du er klar til at købe krypto for første gang.

Noget vi lagde mærke til, da vi ville lave en anmeldelse af eToro, var, at du ikke skal betale gebyrer, når du foretager en indbetaling. Dette er en stor fordel, og det har bestemt gjort vores eToro-oplevelser endnu bedre, end de var før.

For at købe kryptovaluta skal du klikke på overvågningsliste eller marked. Her klikker eller søger du på den kryptovaluta, du ønsker at købe. Når du har fundet den kryptovaluta du ønsker, indtaster du det beløb, du ønsker at købe. Så snart du er tilfreds med det, du har indtastet, kan du blot trykke godkend – nu har du købt din første kryptovaluta hos eToro!

Fordele og ulemper ved eToro

Platformen er bestemt nået langt siden den blev lanceret første gang i 2007, og vi har bestemt haft gode eToro-oplevelser. Ikke desto mindre er dette en anmeldelse, og vi vil selvfølgelig give dig både de negative og de positive sider af platformen. På den måde er det nemmere for dig at tage et kig på både det positive og det negative for at se, hvad der vejer tungest for dig.

Fordele ved eToro

For det første finder du et godt udvalg af kryptovaluta hos Etoro. Her finder du ægte kryptovaluta, men det er stadig vigtigt, at du selv gør op med, hvilken kryptovaluta du gerne vil investere i. Denne platform har også en utrolig god sikkerhed.

Som du måske har forstået tidligere i anmeldelsen, skal alle brugere gennemgå en verifikationsproces for at forhindre svindel. Det har betydet, at platformen aldrig er blevet hacket, og det er faktisk en af ​​de sikreste platforme, du kan vælge. Så god sikkerhed, det ved du, at du får, hvis du bruger eToro.

Som vi nævnte tidligere, er vi også meget glade for, at du ikke skal betale gebyrer, når du foretager en indbetaling hos eToro. På den måde kan du lave indskud så ofte du vil, i stedet for at sætte en masse penge ind, hvis du tror, ​​du kommer til at investere mere på et senere tidspunkt.

For dig, der gerne vil investere ofte, kan dette også spare dig for mange penge. Så kan du bruge dine penge til rent faktisk at investere i krypto i stedet for at bruge dem på at betale gebyrer.

Statistik og diagrammer, der er nemme at forstå

Når du er inde og kigge på en bestemt kryptovaluta eller anden adgang, er der forskellige faner øverst. Hvor har du adgang til statistik over, hvordan investeringerne i denne adgang er gået tidligere.

For eksempel kan du se handelsvolumen, volatilitet og afkast. Der er også et diagram, som du kan zoome ind og ud i. I research-sektionen kan du læse om ting som førende finansielle institutioner, der har fundet på fx Bitcoin, Ethereum, Dogecoin eller hvilken kryptovaluta du er interesseret i. .

Ulemper ved eToro

Selvom vores eToro-oplevelser er rigtig gode, er det som sagt vigtigt, at du selv gør op med platformen. Derfor vil vores anmeldelse også fremhæve, hvad vi ser som ulemper. Den største ulempe ved eToro er nok gebyrerne.

For selvom du ikke skal betale gebyrer, når du laver en indbetaling, er gebyret for udbetalinger højt. Det betyder, at det ikke kan betale sig for dig at hæve penge fra din konto ofte, men at du hellere skal tænke dig om både en og to gange. For nogle vil disse gebyrer nok være lidt udslagsgivende, men andre er i stand til at planlægge hævninger på forhånd, så du måske ikke skal hæve dine penge så ofte.

Kryptovalutaer, der kan købes hos eToro Danmark

De mest populære kryptovalutaer kan købes hos eToro Danmark. Tæt på godt 40 af de mest populære.

Listen bliver løbende opdateret, men her er nogle af de kryptoer, du finder der:

 • Bitcoin – BTC
 • Ethereum – ETH
 • Bitcoin Cash – BCH
 • XRP – XRP
 • Dash – Dash
 • Litecoin – LTC
 • Ethereum Classic – ETC
 • Cardano – ADA
 • IOTA – MIOTA
 • Stellar – XLM
 • EOS – EOS
 • NEO – NEO
 • Binance Coin – BNB
 • Tezos – XTZ
 • Polka prik – DOT
 • Dogecoin – DOGE
 • Gebyrer på eToro

Hvor meget koster det at handle på eToro?

Selve platformen er helt gratis. Opret en konto og udforsk, hvordan det fungerer uden at betale en krone!

Ved handel med kryptovaluta er der ingen direkte gebyrer. I stedet tjener eToro på sine spreads. De spænder fra 0,75% til næsten 5% afhængigt af kryptovalutaen.

Spredningen betyder i praksis forskellen mellem købsprisen og salgsprisen. Denne forskel er eToros fortjeneste.

Lignende spreads gælder, hvis du køber kryptovaluta som CFD.

Da alle aktiver er denomineret i amerikanske dollars (USD), tilføjes et mindre vekselgebyr til hver transaktion.

Endelig er der et udbetalingsgebyr på $5 pr. udbetaling.

Kan jeg bruge eToro i Danmark?

Ja, du kan bruge eToro i Danmark, både sikkert og lovligt. eToro er faktisk en af ​​de største handelsplatforme i verden og er derfor også en storfavorit blandt danske investorer. Du kan også få platformen på dansk, hvilket er en stor fordel for mange.

Hvilke fiat-valutaer kan jeg bruge hos eToro?

Hos eToro har du ikke mulighed for at betale med DKK, men du kan betale med EUR, USD, GBP eller AUD. Det betyder, at du skal tage vekselgebyret i betragtning, når du foretager ind- og udbetalinger.

Vil eToro liste flere kryptovalutaer i fremtiden?

I skrivende stund kan du finde omkring 120 forskellige valutaer på platformen, hvilket er et stort og godt udvalg. Ikke desto mindre skal du ikke se bort fra, at eToro ønsker at hoppe på både en og to nye kryptovalutaer, når de dukker op.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge hos eToro?

Hos eToro kan du bruge bankkort som Visa eller MasterCard, og du kan også bruge PayPal, bankoverførsel, Skrill og Neteller. Det betyder, at du har et godt udvalg af betalingsmetoder at vælge imellem.