Almene vilkår

Her samler vi vores almene vilkår, som forklarer hvilke type af materialer, du kan få adgang til på denne hjemmeside. 

Vi hos Kobkryptovaluta.dk fokuserer stærkt på, at du som bruger på siden føler dig tryg, og får den bedste oplevelse som muligt. Forhåbentligt kan informationen her på siden give dig svar på de ting, du går og undrer dig over. 

Du bør også læse vores privatlivspolitik og vores ansvarspolitik. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Hjemmesidens indhold

Kobkryptovaluta.dk og al information, du kan finde her på siden, er kun produceret med formålet at tjene som information og inspiration.

Du skal som bruger af denne hjemmeside lave dine egne analyser, før du køber kryptovaluta eller træffer andre beslutninger, der involverer penge og investeringer. 

Alt materiale på Kobkryptovaluta.dk er beskyttet af ophavsret og varemærkelovgivning. Derfor må du kun bruge oplysningerne på hjemmesiden til eget privat brug.

Kommercielt brug er ikke tilladt. Men tag gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål relateret til samarbejde. 

Kommentarer og brugergenereret indhold

I det omfang der er kommentarfelter og mulighed for, at brugerne kan lave eget indhold på siden (også kaldet brugergenereret indhold), er hverken Kobkryptovaluta.dk, dets ejere eller administratorer ansvarlige for det indhold, der oprettes. 

Hvis du som bruger af hjemmesiden vælger at efterlade en kommentar, er du eneansvarlig for det, du skriver, og du er forpligtet til at respektere dansk lovgivning. 

Kobkryptovaluta.dk forbeholder sig retten til at skride til handling i tilfælde af misbrug, for eksempel ved at slette kommentarer og at blokere brugere eller IP-adresser. 

Det er ikke tilladt at markedsføre din egen hjemmeside, produkt eller service via kommentarer på Kobkryptovaluta.dk.

Ved at bruge Kobkryptovaluta.dk accepterer du disse generelle vilkår og betingelser. Vi forbeholder os retten til at opdatere oplysningerne på hjemmesiden, tilføje nyt materiale eller slette eksisterende artikler. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!