Binance

Binance er en af ​​de største og mest populære kryptovalutabørser, der findes. Når du skal investere og købe krypto for første gang, er det vigtigt, at du finder en god børs, og måske er Binance den bedste for dig.
I dag skal vi tage dig igennem vores Binance-oplevelse, så du selv kan vurdere, om dette er den perfekte kryptoudveksling for dig eller ej. Læs vores anmeldelse.

Siden indeholder annoncer

Vi tager dig igennem en trin-for-trin guide til, hvordan du kan oprette en profil og købe krypto, og vi vil naturligvis nævne nogle fordele og ulemper, så du selv kan vurdere, om fordelene opvejer ulemperne.

Hos Binance finder du et stort udvalg af handelspar, hvilket betyder, at du kan handle mellem et hav af forskellige kryptovalutaer og fiat-valutaer. Vi vil lære dig alt, hvad du behøver at vide om denne spændende kryptoudveksling. Lad os komme igang!

Binance
9.2

Få 100 USDT i handelsafgifts rabat! 

Hos Binance vil du finne et enormt stort utvalg av handelspar, noe som vil si at du kan veksle mellom et hav av forskjellige kryptovalutaer og fiatvalutaer. I dag er dette den største kryptobørsen vi har i verden.

Salgsfremmende link til Binance

Alt du behøver at vide om Binance

Vores Binance-oplevelse er utrolig god, men vi lader dig selvfølgelig skabe din helt egen Binance-oplevelse. Børsen er ung og ambitiøs, og det tog ikke lang tid fra lanceringen, før opmærksomheden for alvor begyndte at blomstre.

I dag er dette den største kryptobørs, vi har i både Danmark og verden. Så er det klart, at en lille anmeldelse er passende, så du selv kan vurdere, om det er den perfekte børs for dig eller ej.

binance kryptomarked

Noget der gør manges Binance-oplevelse endnu bedre er, at børsen ikke er bange for at tage imod nye og spændende mønter med åbne arme. Det betyder, at du som forbruger og investor kan investere og købe mange sjove og spændende mønter på den verdenskendte kryptobørs.

Her får du også en 24-timers handelsvolumen, hvilket er meget positivt for de største investorer. For at sige det sådan: Der er ingen tvivl om, at Binance er kongen af ​​udvekslinger.

Det er måske ikke så nemt at få fuld kontrol over alt, hvad der foregår på de forskellige børser. Der kommer hele tiden nye funktioner, værktøjer og mønter – og vi har derfor fuld forståelse for, at det hele kan virke lidt uoverskueligt.

Bekræftelse af din konto hos Binance

Hos Binance finder du som sagt et kæmpe udvalg af kryptovalutaer og du kan også finde mange forskellige fiat-valutaer, som du kan handle med.

Vælger du at springe verifikation af din konto over, kan du ikke hæve mere end 2 BTC hver dag, men vælger du at foretage eksempelvis verifikation med BankID, vil du kunne hæve mere end det. Enkelt og enkelt, jo mere sikkerhed du giver til Binance, jo mere frihed får du tilbage.

Vi anbefaler, at du bekræfter din profil på en mobiltelefon, for det er lidt nemmere end på en computer. Du skal tage et billede af dig selv, tage et billede af dit ID og en regning. Da vi gennemførte denne proces, fik vi at vide, at det kunne tage op til 10 arbejdsdage, men i vores Binance-erfaring tog det kun 1 time. Noget der er meget overkommeligt.

Sådan køber du kryptovaluta hos Binance

Trin 1: Registrering

I vores anmeldelse vil vi naturligvis også give dig en trin-for-trin guide til, hvordan du kan registrere og købe kryptovaluta hos Binance i Danmark. Det første du skal gøre er at klikke ind på hjemmesiden og derefter klikke på ”tilmeld dig nu”. Du vælger herefter, om du vil tilmelde dig med e-mail eller telefonnummer og vælger en god og stærk adgangskode.

Når du har oprettet en konto, bliver du spurgt, om du vil bruge Google Authenticator eller ej. Dette er ikke noget ekstra gebyr, det er blot en ekstra sikkerhed, og det er derfor noget vi på det kraftigste anbefaler, at du accepterer.

Selvom Binance er en meget sikker børs at bruge i Danmark, er det altid bedre at være på den sikre side. Totrinsbekræftelse gør det sværere for hackere at komme ind på din konto, og derfor anbefaler vi det kraftigt. Efter at have accepteret dette, indtaster du din e-mailadresse, indtaster koden du modtager i Authenticator-appen og voila du har en sikker konto.

how to start with Binance

Trin 2: Bekræftelse

Som sagt skal du udføre verifikation for at kunne bruge platformen fuldt ud. Føler du ikke, at det er noget, du har brug for, så skal du selvfølgelig ikke foretage verifikationen. Ved kun at indsende et billede af dit ID, får du taget ud og investeret meget mere, end hvad du får uden ID-billede, så det kan bestemt være noget, der er værd at overveje.

Trin 3: Indbetaling

Når du har bekræftet din konto (eller ej), er det tid til at foretage din første indbetaling. Det betyder, at du bliver nødt til at indbetale penge, hvis du skal kunne handle. Tryk på ”indbetaling” på dashboardet og vælg den indbetalingsmetode, du ønsker at bruge.

I vores Binance-erfaring har det fungeret glimrende med bankkort, men du skal selvfølgelig have lov til at vælge noget andet. Husk at nu du betaler med et bankkort, skal du regne med nogle gebyrer på omkring 1,8%. Hvis du vælger bankoverførsel, slipper du for gebyrer, når du bruger Binance i Danmark.

Efter du har sat penge ind på din konto, er du klar til at købe krypto hos Binance. Klik på en tabel på børsen og vælg det handelspar eller det børspar, du ønsker at bruge. Her vil der stå ”trading pairs”, da hjemmesiden ikke er tilgængelig på dansk.

Herefter vælger du det par du vil bytte, for eksempel DKK/ETH. Så giver du danske kroner i bytte for Ethereum. Du kan også vælge at skifte mellem forskellige kryptovalutaer, hvis du allerede ejer noget krypto. Så kan du for eksempel klikke på ETH/BTC for at bytte Ethereum til Bitcoin.

Det er ikke sværere end det – og måske er det derfor, mange har en god Binance-oplevelse.

Fordele og ulemper

For at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi listet nogle fordele og ulemper ved cryptocurrency-børsen i vores anmeldelse. Her får du mulighed for at sammenligne fordele og ulemper, så du kan se, hvad der er vigtigst for dig.

Fordele:

  • Mere end 150 forskellige handels- eller byttepar
  • Lave gebyrer
  • God sikkerhed
  • Der er ofte nye og spændende mønter
  • God mulighed for aktieinvestering på samme platform
  • God mobil version

Ulemper:

  • Onlineversionen er lidt kompliceret for begyndere
  • Platformen blev hacket relativt for nylig, dog var ingen kunder berørt.
  • Brugerne blev ikke informeret om, at udvekslingen var hacket

FAQ

Frigiver Binance flere valutaer? Som det ser ud nu, er der ingen grund til, at Binance ikke skal frigive flere kryptovalutaer og muligvis også fiat-valutaer. Det er noget, de vil tjene på, og det er også noget, forbrugerne ønsker. Binance skal selvfølgelig også overveje, om det er noget, der vil være gavnligt for dem. Kan jeg bruge Binance i Danmark? Ja, du kan trygt og lovligt bruge Binance i Danmark. Selvom Binance ikke tilbyder sine tjenester på dansk, kan du stadig betale, købe og investere i DKK, hvilket er en stor fordel for mange.

Hvilke fiat-valutaer kan jeg bruge hos Binance?

Når du handler hos Binance kan du bruge følgende fiat-valutaer:
• AUD
• BRL
• WUR
• HKD
• KZT
• NOK
• PEN
• RUB
• TRY
• UAH
• UGX
Du kan finde over 150 forskellige kryptovalutaer hos Binance, så der er masser at skifte mellem.

Frigiver Binance flere valutaer?

Som det ser ud nu, er der ingen grund til, at Binance ikke skal frigive flere kryptovalutaer og muligvis også fiat-valutaer. Det er noget, de vil tjene på, og det er også noget, forbrugerne ønsker. Binance skal selvfølgelig også overveje, om det er noget, der vil være gavnligt for dem.

Kan jeg bruge Binance i Danmark?

Ja, du kan trygt og lovligt bruge Binance i Danmark. Selvom Binance ikke tilbyder sine tjenester på dansk, kan du stadig betale, købe og investere i DKK, hvilket er en stor fordel for mange.

Updated

Published

Author :