Ansvarspolitik

Os, der driver Kobkryptovaluta.dk synes, det er vigtigt, at du som bruger føler, at du får adgang til transparent og ægte information. Derfor vil vi være åbne med vores kilder men også fortælle om, hvor langt vores eget ansvar rækker. 

Tilknyttede partnerskaber

Her på Kobkryptovaluta.dk er der nogle gange links til partnere, såkaldte tilknyttede partnere. Det betyder, at vi får en mindre kommission, hvis du køber en ydelse hos en af dem. 

Du betaler dog som bruger aldrig noget ekstra, uden at den virksomhed, du køber en tjeneste af, deler noget af overskuddet med os. Det er en slags markedsføring, kan man sige. 

Vi gør opmærksom på, at vi er transparente i, at denne form for samarbejde foregår på siden. Vores ambition er altid at præsentere information på en neutral måde, så du som bruger selv kan tage stilling til, hvilke tjenester, der er bedst. 

Da det langt fra er alle virksomheder inden for kryptovalutaer og Bitcoin, der er seriøse, er vi ekstra omhyggelige med at vurdere vores partnere. 

Her på Kobkryptovaluta.dk er der derfor kun links til seriøse sider, der tilbyder tjenester, som vi selv synes er gode at bruge. 

Links til andre hjemmesider

Kobkryptovaluta.dk har links til eksterne hjemmesider. Nogle fører til produkter og tjenester, som vi anbefaler, andre tjener som referencer til det informationsmateriale, som vi udgiver. 

Vi stræber efter kun at linke til velrenommerede og sikre websteder. Med det sagt påtager vi os intet ansvar for indholdet på nogen af de websteder, vi linker til. 

I stedet opfordrer vi dig som besøgende til selv at vurdere, om du kan stole på hver enkelt hjemmeside, og om du kan acceptere deres vilkår for brug, og hvordan de indsamler personlige oplysninger. 

På samme måde kan vi hos Kobkryptovaluta.dk ikke tage noget ansvar for nogen af de hjemmesider, der har valgt at linke til os. Vi har ingen forbindelse til disse sider, men er kun ansvarlige for det indhold, som vi udgiver her på Kobkryptovaluta.dk.

Ansvar for dine penge og investeringer

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at du og kun du er ansvarlig for dine penge, og hvordan du vælger at investere dem. Kobkryptovaluta.dk skal kun ses som en inspirationskilde. 

Det vi skriver om Bitcoin og andre kryptovalutaer skal ikke ses som investeringsrådgivning. Lav din egen analyse og indhent information fra forskellige informationskilder, før du træffer en beslutning. 

Kobkryptovaluta.dk tager aldrig og under nogen omstændigheder ansvar for ethvert tab, der opstår i forbindelse med investeringer eller handler.