Køb Ethereum – Danmark 2024

Vil du købe Ethereum? Mange mennesker er interesserede i at få mest muligt ud af deres formue – med et lukrativt marked med potentiale for enorme afkastninger, er Ethereum blevet et af de store fokuspunkter for moderne finansiering og investering.

Ethereum er en af de største kryptovalutaer i verden sammen med Bitcoin; så hvad er forskellen
egentlig og hvilken kryptovaluta er den rigtige for dig? Køb Ethereum med vores guide.
I denne artikel giver vi dig svar på hvad Ethereum er, hvorfor det er en af de mest populære kryptovalutaer, og hvordan du i Danmark kan investere i Ethereum, hvis du er interesseret i dets potentiale.

Siden indeholder annoncer

Ethereum mægler

CFD-mægler
eToro

eToro

Investér klogt med eToro!

eToro udmærker sig som en innovativ aktør inden for online handel, og kombinerer effektivt traditionelle investeringsmuligheder med sociale netværksfunktioner.

Dette gør platformen til et attraktivt valg for både nye og erfarne investorer.

Dens unikke "CopyTrading"-funktion tillader brugere at efterligne strategier fra succesfulde tradere, hvilket er en uvurderlig ressource for både læring og strategiudvikling.

Med et bredt udvalg af finansielle instrumenter, inklusive aktier, CFD kryptovalutaer og ETF'er, tilbyder eToro mangfoldige investeringsmuligheder.

Stærke sikkerhedsforanstaltninger og dedikeret kundesupport yderligere styrker eToros position som en pålidelig og foretrukken partner for investeringer online.

 

*Bemærk: Handel med CFD'er indebærer en høj risiko, hvilket afspejles i, at 76% af investeringerne fra privatpersoner ender med et økonomisk tab. Det er derfor vigtigt aldrig at satse penge, som man ikke har råd til at tabe.

Reklamelink for eToro

Binance

Binance

Få 100 USDT i handelsafgifts rabat! 

Hos Binance vil du finne et enormt stort utvalg av handelspar, noe som vil si at du kan veksle mellom et hav av forskjellige kryptovalutaer og fiatvalutaer. I dag er dette den største kryptobørsen vi har i både Danmark og verden.

 

*Bemærk: Mange der investerer, taber deres penge. Derfor er det vigtigt aldrig at satse penge, som man ikke har råd til at miste.

Salgsfremmende link til Binance

En kort forklaring på hvad Ethereum er

Før vi taler om at købe ethereum, lad os forklare, hvad ETH er.

Ethereum er en såkaldt kryptovaluta. Kryptovaluta er et relativt nyt fænomen, som gik fra at være teori til en konkret økonomisk enhed i 2015. 

Valutaen kom som et modsvar til det etablerede økonomiske marked, der indtil på dette tidspunkt i særdeleshed havde været styret af magtfulde instanser, som gjorde det umuligt at have en decideret indflydelse på valutaens verificering, distribution og volatilitet.

Ethereum blev skabt med henblik på at skabe et økonomisk middel, som var ejet af forbrugerne, og som undergik en lang række af sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som skulle være med til at gøre det mere besværligt for andre at misbruge og stjæle ens individuelle midler. 

Kryptovalutaen er et digitalt bevis på værdi, meget lig de moderne bankers digitale kontoer, og menes derfor af mange at være et godt fremtidigt økonomisk alternativ, med større fleksibilitet og færre restriktioner. 

Køb Ethereum – Find en Ethereum mægler

Køb ethereum

Det er en god idé at finde sig en decideret krypto mægler, da markedet ellers kan være svært at bevæge sig rundt i – især for en nybegynder. 

Hvad er noget af det, du skal være opmærksom på, når du kigger efter en krypto mægler? Her er nogle af de ting, vi selv har haft med i vores overvejelser da vi vurderede de bedste mæglere til handel og investering af krypto i Danmark (som du finder øverst i artiklen): 

 1. Gennemskuelighed → find en mægler, som er transparent med deres betingelser og deres håndtering af dine investeringer. Intet digitalt medie er 100% sikkert, men du kan hjælpe dig selv godt på vej ved at finde en mægler, som er ærlig om deres intentioner, og som har gode brugeranmeldelser. 
 2. Overskuelighed → sørg for at mægleren bliver et værktøj, som du både forstår og kan gøre aktivt brug af, da dette vil hjælpe dig gevaldigt med at få en bedre forståelse for hele markedet. 
 3. Sikkerhed → kig efter en mægler, som ikke blot lover god beskyttelse af dine private oplysninger og aktiver, men som har kvalifikationer og beviser på, at deres behandling af dine oplysninger er så sikre som muligt. 
 4. Individualitet → det er vigtigt at finde en mægler, som opfylder de krav, du har. Hver enkelt person kan være på udkig efter vidt forskellige ting. Spørg dig selv, hvad det egentlig er, der er vigtigst for dig, når du skal investere, og find den mægler, der kan opfylde disse ønsker. 

Du kan altid gøre brug af vores topliste, hvis du er i tvivl om hvilken mægler, der er bedst. Vi har foretaget vores egne personlige tests af de forskellige muligheder på nettet, og er derefter kommet frem til en testvinder og gode alternativer. 

Du finder disse øverst i artiklen – husk dog altid at foretage din egen vurdering af mulighederne og sæt dig godt ind i materialet, inden du begynder at handle med Ethereum. 

Få fat i en pengepung og kom hurtigt igang

Den digitale pengepung (eller ‘wallet’ som den hedder på engelsk), er en vigtig del af din investering. Med din wallet, får du nemlig mere funktionalitet ud af dine kryptovalutaer, og har derudover også større kontrol over dine aktiver. 

Når du skal vælge en Ethereum wallet, skal du basere dit valg på de funktioner, som du gerne vil have, at den digitale pengepung skal have. Hvis du for eksempel er en person, som har tænkt sig at bruge kæmpebeløb på køb af ETH, så kan du kigge efter en wallet, som tillader high-volume purchases.

Eller måske er du mere interesseret i en wallet, som gør det muligt at overføre dine aktiver direkte til penge i din sædvanlige bank; eller måske er du interesseret i Dapps og vil gerne have en pengepung som integrerer sig godt med denne funktion. Alt dette er muligt, hvis blot du kigger lidt rundt på nettet. 

Køb Ethereum, men sørg altid for, at du har et arsenal af passende wallets til at holde din krypto sikker og let tilgængelig for dig.

De to største kryptovalutaer er bitcoin og ethereum

Hvordan kommer du i gang med at investere i Ethereum?

Hvis du gennemgår hele denne artikel, så finder du generelt en god gennemgang til hvordan du kommer i gang med at købe og sælge Ethereum. Herunder har vi dog også opsat en liste, som i opsummeret form hjælper dig med at få et bedre overblik over hele processen. Dette er den generelle proces ved køb af Ethereum:

 1. Sæt dig ind i valutaen og de risici der følger med ved Ethereum og andre kryptovalutaers køb.
 2. Vælg en mægler, du kan stole på.
 3. Lav en konto hos den digitale mægler. 
 4. Verificer og bekræft din konto, så du kan komme i gang. 
 5. Opret en Ethereum wallet; eller en wallet i det hele taget. 
 6. Lav din første indbetaling. 
 7. Tryk på køb Ethereum, og køb din første Ethereum kryptovaluta. 

Jo større et fænomen kryptovaluta bliver, des flere mæglere dukker der op. Derfor har vi også lavet en topliste over hvad vi vurderer til at være de bedste kryptomæglere på nettet; denne finder du øverst på denne side. 

Køb Ethereum – hvad skal du forvente af raterne?

Ethereum, ligesom andre kryptovalutaer, er ikke ligesom mange andre investeringsmuligheder, såsom aktier. Selvom de på mange områder minder om hinanden, så er kryptovalutaerne volatile i et niveau, som ellers ikke er set. 

Dette giver en kæmpe risikofaktor for brugere af Ethereum netværket. De volatile rater ændrer sig hele tiden, hvilket også er en af grundene til, at de er blevet så attraktive. 

Lige så stor chance der er for at det kommer til at gå rigtig godt, og du kan se frem til kæmpe udbetalinger, er der også for at det kommer til at gå den modsatte vej. Med kryptovalutaerne er der altid en chance for at markedet vender på hovedet, så du mister alle dine penge eller går den modsatte vej, så dine aktiver pludseligt er mange flere penge værd. 

Som verden går sin gang og visse samfundsmæssige ting slår rod, er der en øget risiko for, at raterne ændrer sig eksplosivt. Derfor siger man også normalt, at man kun skal investere penge, som man kan undvære, da der aldrig er en garanti for, at dine investeringer i sidste ende kommer til at bære frugt. 

Tip: Se Ethereum kursen i realtid

Ethereum smart contract

Opsummering

Vi håber, at du nu har fået svar på nogle af dine spørgsmål omkring hvad Ethereum er, hvordan man køber ethereum, og hvad du kan forvente med denne kryptovaluta. 

Køb Ethereum, når du har sat dig ind i markedet og hvilke risici, der følger med investering i så volatilt et produkt. Du kan læse mere om de processer og risici som ligger bag Ethereum, ved at tilgå de links, vi har samlet nederst på denne side. 

Gør altid dit eget forarbejde, inden du investerer. De forskellige kryptovalutaer skal ikke ses som en ‘hurtig investering’ som kan garantere dig et liv i sus og dus resten af din tid. Det er langt de færreste, som ender med at være så heldige med deres investering, netop fordi markedet konstant skifter så voldsomt. 

Men hvis du er fastsat på, at du gerne vil investere i Ethereum, så kan du altid bruge vores artikel til inspiration til både at finde din mægler, samt til at give dig information omkring hvordan man kan handle og kan købe Ethereum i Danmark. 

Til sidst er der ikke så meget andet at sige, end at vi selvfølgelig ønsker dig held og lykke med dit køb og salg af Ethereum. Husk altid kun at investere penge, som du ikke kommer til at mangle, hvis markedet skulle vende og du mister dem. 

Køb Ethereum og Invester klogt, gennemtænkt og velovervejet – altid!

FAQ

Hvad er Ethereum?

Ethereum er en kryptovaluta, som er en digital, offentlig tilgængelig (og ejet) valuta, som er blevet meget populær de seneste år.

Hvornår kom Ethereum på markedet?

Ethereum blev etableret i 2015. Men idéen om kryptovalutaen går tilbage til et hvidbog (white paper) fra 2013.

Hvad vil det sige, at Ethereum er offentligt tilgængeligt?

Alle transaktioner foregår ud fra et smart kontrakt system og er dermed offentlige og kan tilgås af alle brugerne, dog i anonymiseret form, så din data ikke ligger til frit skue for alle.

Hvad vil det sige, at Ethereum gør brug af et smart kontrakt system?

Når du bruger din valuta, sker der ifølge en smart kontrakt (en form for genanvendelig kodning) en række ting, som automatiserer data-delingsprocessen på effektiv vis, så transaktionerne legitimeres.

Er det positivt eller negativt at investere i Ethereum?

Enhver investering kan resultere i store tab. Ethereum og lignende valutaer er dog voldsomt volatile, med en utrolig høj risiko. Dermed skal man sætte sig godt ind i valutaen inden man begynder på køb og salg og investering.

Hvad er Ethereum dapps?

Dapps = decentraliseret applikation; modsat almindelige apps som kører på en centraliseret server, er dapps bedre til at beskytte dine private informationer gennem kryptografiske primitiver og smart contracts.

Hvad er Ethereums smart contracts?

En smart contract er et stykke kode, som eksisterer direkte på Ethereums blockchain. Dapps decentraliseres netop fordi de kører på de regler og den logik, som er kodet ind i denne smart contract.

Hvor lang tid tager en transaktion i Ethereum?

Transaktionstiden for Ethereum er i gennemsnit 0,22 sekunder. Hvis netværket er hårdt belastet, kan det tage 0,3 sekunder.

Skal man deklarere før sin Ethereum handel?

Hvis du har solgt Ethereum skal du rapportere om dine gevinster eller tab i din selvangivelse. For hvordan man præcist skal deklarere dette, bør du kigge på skattemyndighedernes hjemmeside.

Kildehenvisning

Ethereum – hvad er Ethereum?

Finans – Ethereums markedsværdi er firedoblet i år

Ethereum Whitepaper  

Find den wallet, der passer til dig 

Updated

Published

Author :