Kraken

Kraken er et af de bedste steder at handle cryptocurrency. Denne platform giver dig mulighed for at købe, sælge og handle kryptovaluta, som er blevet utrolig populær i Danmark. Her har vi lavet en anmeldelse af denne kryptobørs, hvor vi gennemgår gebyrer, fordele og ulemper. Vores Kraken-oplevelser er meget gode, og mange kryptohandlere vil uden tvivl anbefale denne platform

Siden indeholder annoncer

I denne artikel vil du kunne læse om vores Kraken-oplevelser, så du selv kan vurdere, om det er en platform, du vil handle på. Når du handler med krypto, er information nøglen. Det betyder, at du skal være godt informeret om, hvilken handelsplatform du handler på, og hvilke kryptoer de kan tilbyde dig.

Kraken er en platform, der er god for både erfarne og nye kryptohandlere. Her kan du lære en masse nyttig information og købe over 65 forskellige kryptovalutaer inden for få minutter.

Det kan du også gøre med meget lave indskud. Dette er en af ​​de ting, der gør Kraken til den bedste i test. Lad os se nærmere på denne kryptoudveksling.

Kraken
9.4

Kom i gang på få minutter med så lidt som $10!

Kraken tilbyder et mindre antal mønter end nogle af de andre kryptobørser, og har derfor valgt at fokusere på et udvalg af håndplukkede kryptoer. Det betyder, at de kan have gode beskrivelser og en masse information om hver enkelt mønt.

På Krakens hjemmeside kan du gratis få undervisning i krypto, enten gennem tekster i form af kryptoguider, videoer eller podcasts, hvilket er meget nyttigt for nye brugere.

Salgsfremmende link til Kraken

Kraken i en nøddeskal

Denne kryptobørs er ikke helt som andre børser, på den bedst mulige måde. Det første du vil støde på på Krakens hjemmeside er det indbydende og spændende design, som virkelig gør det inspirerende at handle kryptovaluta.

Det er også noget, der gør vores Kraken-oplevelser så gode. Kraken blev grundlagt i 2011 og er en cryptocurrency-børs og bank drevet fra USA. Fra i dag kan du købe krypto på siden fra hele 176 lande rundt om i verden, inklusive Danmark.

kraken-logo

Kraken tilbyder et mindre antal mønter end nogle af de andre kryptobørser, og har derfor valgt at fokusere på et udvalg af håndplukkede kryptoer. Det betyder, at de kan have gode beskrivelser og en masse information om hver enkelt mønt. På Krakens hjemmeside kan du gratis få undervisning i krypto, enten gennem tekster i form af kryptoguider, videoer eller podcasts, hvilket er meget nyttigt for nye brugere.

Udover generel information om de forskellige kryptovalutaer, du kan handle med, er der en række andre spændende værktøjer på siden. Du får nøjagtige, aggregerede priser for flere kryptovalutaer med deres realtids- og benchmark-renteindeks, og kan blandt andet handle med futures og marginer.

For nye handlende kan dette virke kompliceret, og det er helt forståeligt. Du kan bare holde dig til mere simpel handel og starte i det små. Når du bliver komfortabel, er det stadig godt at vide, at der er mange nyttige værktøjer derude, som du kan bruge til at handle og vokse din kryptoportefølje hurtigt, nemt og smart.

kraken how to use

Sådan køber du kryptovaluta hos Kraken

For at kunne give en fuldgyldig anmeldelse af siden, og vise vores Kraken-oplevelser, skal vi naturligvis inddrage selve processen med at købe kryptovaluta. Her kan du læse de forskellige trin, og lære hvordan du nemt kan købe krypto hos Kraken.

Trin 1: Registrering

Det første skridt til at købe cryptocurrency hos Kraken er registrering. Dette kan være en længere proces, da det kræver godkendelser og verifikationer, før du kan begynde at handle.

På Kraken foregår tilmeldingen i forskellige etaper. Trin 1 og 2 er hurtige og nemme og tager kun et par minutter at gennemføre. Trin 3 og 4 er derimod noget mere komplicerede. Her kan der gå et par dage før trinene er godkendt, og du må ikke handle før registreringen er gennemført og godkendt af siden.

Når du vil tilmelde dig Kraken, skal du gå ind på deres hjemmeside og klikke på ”Opret konto”. Du skal derefter indtaste din e-mail, brugernavn og adgangskode. Bemærk, at brugernavnet ikke kan ændres, og at du skal oprette en stærk adgangskode. Før du kan fortsætte, skal du læse deres ”Servicevilkår” og ”Privatlivspolitik”. Du vil derefter modtage en e-mail, der giver dig mulighed for at bekræfte din konto, og voila, kontoen er der

Trin 2: Bekræftelse og indbetaling

Ud over denne registrering skal du sikre din konto og bekræfte den. Det gør du i ”Bliv verificeret”, hvor du også kan vælge den pakke, du ønsker. Til sidst skal du bare indsætte penge på din konto, så du kan begynde at handle. Det gør du i ”Funding”. Der klikker du på knappen ”Indbetaling”, og vælger den valuta, du ønsker at betale med. Du vælger derefter, hvor meget du vil indbetale og godkender overførslen. Husk at forvente, at Kraken kan opkræve gebyrer for at indbetale penge.

Trin 3: Køb

Når alle de praktiske opgaver er løst, er det tid til at købe krypto. Inde i Kraken kan du tage et kig på de forskellige kryptoer, du kan købe. Dette er den sjove del! Klik på siden for handel, og vælg det handelspar, du ønsker.

Husk at undersøge den krypto, du vil købe, nøje, så du ved præcis, hvad du køber. Der er altid en risiko, når du handler krypto, men vores Kraken oplevelse er, at dette er en sikker side, og at købene sker på sikre vilkår.

Fordele og ulemper

En god gennemgang af en kryptobørs bør vise nogle fordele og ulemper, som vi vil tale om her. Selvom vores Kraken-oplevelse er meget god, og mange mennesker foretrækker denne hjemmeside, er der altid nogle ting, der er bedre end andre, og nogle ting, du savner. Du kan bruge denne liste over fordele og ulemper til at sammenligne forskellige websteder, så du kan finde den, der fungerer bedst for dig.

Fordele

 • Erfaren kryptoudveksling med god sikkerhed og godt omdømme
 • 1 EUR minimumsindskud og lave gebyrer
 • Stort udvalg af kryptovalutaer og handelspar
 • Fiat kan købes
 • Stor brugerbase og god likviditet
 • Op til 50X gearing
 • Kendt for god kundesupport

Ulemper

 • Du skal veksle til og fra danske kroner
 • Ingen forenklet mæglerservice
 • Nogle klager over meget nedetid for kryptobørsen

Hvilke Fiat-valutaer kan jeg handle med hos Kraken?

Hos Kraken kaldes fiat-valuta ’Cash’, og de tilbyder fiat-valutafinansiering med:

 • GB pund
 • canadiske dollars
 • amerikanske dollars
 • Euro
 • Yen

Disse kommer med små gebyrer. Det er gratis at indbetale penge med CAD og EUR SEPA. Selvom de ikke tilbyder NOK som fiat-valuta på nuværende tidspunkt, kan du stadig handle kryptovaluta hos Kraken fra Danmark, så skal du blot vælge en anden fiat-valuta og bytte når du køber.

Konklusion

Afslutningsvis er der mange mennesker, der har gode erfaringer med Kraken, og det er en super kryptobørs, der er sikker at handle med. Du kan vælge mellem en god mængde kryptovaluta, og det er nemt at komme i gang.

En stor fordel ved denne side er, at du kan begynde at handle selv med små indskud, og at det er sådan en sikker side at være på. Dette giver dig mulighed for at browse på siden med skuldrene nede og nyde kryptohandel!

Kan du bruge Kraken i Danmark? Ja – Du kan roligt bruge Kraken i Danmark. Det er helt lovligt at handle kryptovaluta online, så længe du følger skatte- og indkomstreglerne i landet.

Kraken tilbyder dog i øjeblikket ikke køb i NOK, og du bliver nødt til at handle i andre valutaer og konvertere til NOK, hvis du er interesseret. Er Kraken sikker at bruge? Kraken anses for at være et sikkert sted at bruge.

De har mange brugere verden over, og tilbyder sikre køb af kryptovaluta. Vores Kraken-oplevelse er, at du som bruger oplever en masse sikkerhed forbundet med at registrere og verificere din bruger. Skaberen bag Kraken har erfaring med digital hacking fra fortiden, og har omhyggeligt sikret siden mod fremtidige angreb.

De er også det første site, der formåede at skabe et kryptografisk bevis på, at hundrede procent af kundernes værdier er sikre, og har de fleste af deres værdier i ”kølerum”. Derfor er Kraken nok den sikreste kryptobørs, du kan handle på.

Updated

Published

Author :