Bedste Bitcoin Wallet (Pung) 2024

Hvis du er interesseret i at komme i gang med at handle med Bitcoin, så skal du bruge en form for
Bitcoin wallet (pung), du kan opbevare din kryptovaluta i.

Det, du skal være særligt opmærksom på, når du leder efter en digital pung, er om den er brugervenlig og sikker.
I denne artikel besvarer vi spørgsmålet: “Hvad er den bedste Bitcoin-pung”? Vi har selv testet de mest populære wallets og lavet en topliste, der gør det nemmere for dig at vælge den bedste Bitcoin pung i Danmark.

Siden indeholder annoncer

CFD-mægler
eToro

eToro

Investér klogt med eToro!

eToro udmærker sig som en innovativ aktør inden for online handel, og kombinerer effektivt traditionelle investeringsmuligheder med sociale netværksfunktioner.

Dette gør platformen til et attraktivt valg for både nye og erfarne investorer.

Dens unikke "CopyTrading"-funktion tillader brugere at efterligne strategier fra succesfulde tradere, hvilket er en uvurderlig ressource for både læring og strategiudvikling.

Med et bredt udvalg af finansielle instrumenter, inklusive aktier, CFD kryptovalutaer og ETF'er, tilbyder eToro mangfoldige investeringsmuligheder.

Stærke sikkerhedsforanstaltninger og dedikeret kundesupport yderligere styrker eToros position som en pålidelig og foretrukken partner for investeringer online.

 

*Bemærk: Handel med CFD'er indebærer en høj risiko, hvilket afspejles i, at 76% af investeringerne fra privatpersoner ender med et økonomisk tab. Det er derfor vigtigt aldrig at satse penge, som man ikke har råd til at tabe.

Reklamelink for eToro

Binance

Binance

Få 100 USDT i handelsafgifts rabat! 

Hos Binance vil du finne et enormt stort utvalg av handelspar, noe som vil si at du kan veksle mellom et hav av forskjellige kryptovalutaer og fiatvalutaer. I dag er dette den største kryptobørsen vi har i både Danmark og verden.

 

*Bemærk: Mange der investerer, taber deres penge. Derfor er det vigtigt aldrig at satse penge, som man ikke har råd til at miste.

Salgsfremmende link til Binance

Det er smartest (og sikrest) at bruge en Bitcoin wallet / pung, når du køber valutaen

Hvis du køber kryptovaluta og ikke har en pung til dem, er der ikke garanti for deres sikkerhed. Derudover er idéen med den digitale pengepung at give dig et overblik over de transaktioner, du foretager dig – hvis du allerede ved hvordan kryptovaluta fungerer, så får du med andre ord en blockchain optegnelse, som kæder dig sammen med andre Bitcoin brugere for verifikation. 

Med andre ord er en Bitcoin pung altså virkelig vigtig når du handler med kryptovaluta – også i et land som Danmark, som generelt har god digital sikkerhed. 

Hvordan fungerer en Bitcoin pung?

Bedste bitcoin pung

Din Bitcoin pung er som sagt din helt egen personlige lagerplads for de Bitcoins, du køber. De eksisterer typisk som software, hardware eller endda som hjemmesider. 

Hovedformålet er at sørge for, dine Bitcoin er sikre og tilgængelige, når du har brug for dem. 

Transaktioner du laver vil blive noteret ned ligesom på din bankkonto, og du kan bruge din Bitcoin pung til at sende og modtage Bitcoins. 

Med en Bitcoin pung får du også et sæt af private nøgler, som du bruger til at få adgang til din pung samt en seed phrase, der kan genskabe din pung. Aldrig giv disse informationer til andre. Så kan de nemlig få adgang til din Bitcoin pung, og du vil uden tvivl miste dine penge.

Sådan bruger du en Bitcoin pung

Da der er så mange forskellige Bitcoin punge derude, så kan vi ikke give en 100% akkurat gennemgang af, hvordan de virker. Men generelt foregår det sådan her:

 1. Opret en konto hos udbyderen af den pågældende pung.
 2. Vælg et ekstremt stærkt password. Husk – du kan typisk ikke gendanne dit password, så glem det ikke!
 3. Hvis du vil, kan du forbinde din e-mailadresse til din konto, så du kan lave en backup (hvilket er muligt hos nogle punge).
 4. Nu har du en Bitcoin-adresse og kan modtage penge.
 5. Du kan også sende penge ved at udfylde modtagerens Bitcoin-adresse i din pungs app på din computer eller smartphone.
bedste e wallet bitcoin

Forskellige typer af Bitcoin punge

Som nævnt tidligere er der forskellige typer af Bitcoin punge. Men de hovedsagelige typer er hardware punge (cold wallets) og Bitcoin online punge (hot wallets).

En hardware pung ses typisk som en USB-pind. Her er Ledger og Trezor populære. Mange betragter hardware punge som det sikreste valg til lagring af Bitcoins, da de ikke er forbundet til internettet. Her bør du lagre de fleste af dine Bitcoins.

Online punge er typisk meget mere fleksible og praktiske. Du kan få adgang til dem direkte fra din telefon og derfor er de specielt egnet til dagligdagsbrug.

De bedste Bitcoin punge til din smartphone

De fleste mennesker i Danmark er vant til at have deres pung med sig hvor end de går – og det er også muligt (og nemt), nu hvor der findes applikationer til diverse moderne mobile enheder. Derfor vil det mest praktiske valg for dig være, at anskaffe dig en Bitcoin pung til din smartphone. Her er de bedste Bitcoin punge til både iOS og Android:

Bitcoin Wallet iOS (iPhone)

 • Jaxx Liberty
 • Coinomi
 • A good
 • BRD
 • Green
 • Edge

Bitcoin Wallet til Android 

 • Coinbase Wallet
 • Electrum
 • ZenGo
 • Coinomi

Opsummering 

Hvis du har planer om at investere i Bitcoin, så skal du have en god pung. Sådan er det. Det er en nødvendighed for at holde dine mønter sikre, så hackere ikke bare kan hapse dem fra dig. 

Hvis du regner med at holde på dine Bitcoins på den lange bane, så er en hardware pung det bedste valg. For mindre investeringer og til dagligdagsbrug er en hot wallet helt fantastisk. Vi håber denne guide har hjulpet dig på vej til at finde den bedste Bitcoin pung for dig. 

FAQ

Er det nødvendigt med en Bitcoin Pung / Wallet? 

Vi vil altid anbefale folk at få sig en wallet så snart de begynder at handle med Bitcoins eller andre kryptovalutaer, for deres egen sikkerheds skyld. 

Hvad er en Bitcoin wallet-adresse?

Din wallet adresse er den side, hvor dine valutaer ligger på (tænk på adressen som en digital bankboks eller bankkonto). 

Kan man godt lade være med at have en krypto pung? 

Ja, det kan man i realiteten godt, da mange mægler sider kan holde dem for dig – men vi vil altid anbefale dig en wallet, så du selv har ejerskab og adgang til dine bitcoins. 

Kan jeg gøre noget for at sikre min Bitcoin pung?

Du kan f.eks. sørge for at bruge en adgangskode som er svær at gætte (helst 10+ tegn med tal og specialtegn i). Ellers kan du bruge to faktor godkendelse, som giver et ekstra lag sikkerhed.  

Updated

Published

Author :