Om os

Hvordan blev Kobkryptovaluta.dk skabt?

Digitaliseret valuta og kryptovaluta kan være en kryptisk affære at give sig i kast med – og netop derfor blev det konstateret, at der skulle være et hjælpsomt medie, som kunne være med til at hjælpe folk godt på vej. 

At handle, investere i, eller købe kryptovaluta behøver slet ikke være så besværligt, som det måske ser ud til at være. 

Vi har lavet diverse guides, som gerne skulle være med til at gøre det nemmere for dig. 

En enkel og overskuelig database med guides

Disse guides berører alt fra hvordan du kommer i gang med at investere i Bitcoins, hvordan du følger raterne på Ethereum, samt hvad en krypto-pung er, og hvorfor den er god at have. 

Gennem underkategorierne på Kobkryptovaluta.dk, finder du svar på en masse spørgsmål, i et lettilgængeligt sprog og med gode forklaringer på hvordan du skal forholde dig til markedet.

Vores anbefalinger på vores sider er baseret på tests, hvor vi har forsøgt bl.a. at finde de bedste mæglere og marketplaces på nettet. Vi anbefaler kun handelssteder, som du kan stole på. 

Hvem er stifterne af Kobkryptovaluta.dk? 

Siden er blevet skabt af personer, som selv har interesse for investeringer; som selv har fordybet sig i kryptovalutaer.

Vi synes selv, det var svært at finde konkret og hjælpsom information om krypto på det danske marked, og derfor blev vi enige om at starte denne hjemmeside op. 

Vi håber, at vi kan være behjælpelige, hvad end du først lige er begyndt at handle med kryptovaluta, eller hvis du efterhånden er ekspert. Vi ønsker dig held og lykke – gør gerne brug af vores ressourcer her på siden, for at få svar på dine spørgsmål 🙂 

Updated

Published

Author :